söndag, februari 19, 2012

En viss saknad

En på många sett skön helg, jobb har rullat in både på fotofronten och inom det shamanska. Man har haft tid att va för sig själv och inte minst laga och äta god mat, en lyx man annars inte allt för ofta är unnad.

Pratade med ett par bekanta i polen igår och en enorm saknad ef att åter igen få besöka krakow sprider sig i själen. Att bara ta en helg och njuta av pulsen, de trånga gatorna i Kazimirez, kanske slinka in på Absyntbar o läppja en öl & en liten grön.

Har tyvärr ochså bråkat lite med polarna där nere ochså och det gick visst så långt så att Elysia hävde ur sig "Dobrak" el nåt liknande, ska tydligen betyda idiot. Det är ibland väldigt kännsligt att prata om saker som har haft med kriget att göra o de vart sura när jag vikt två dagar för att plåta klart den nordöstra delen av birkenau som jag inte hann med i fjol samt att jag nu försköker se om det är möjligt att plåta inne i Amons villa samt läger Plazkow. Tycker det är viktigare att göra klart detta än att bara festa o hänga runt glowny. Hoppas iaf att kunna komma iväg i början av April för att göra klart detta.

Skulle va kul med resesällskap denna gång så e det nån som känner sig manad så hör av sig.

Vårdagsjämningen med vårofferblot är ju ochså på gång och klurar i detta nu var och i vilken form detta firande kommer att te sig, det vore iof trevligt att se bröderna i lodgen men tycker kanske att just denna högtid bör firas lite mer uppsluppet och shamanskt. Sedan länge är ju tyvärr "Flocken" splittrad men hoppas att många av mina bröder & systrar kan sammanstråla i en fest snart. Saknar er så det skär i bröstet och hoppas verkligen på en återsende inom en inte allt för lång framtid.

Det är mycket nu och energierna blir högre för var dag som går, mycket händer i världen nu när planeterna ställer in sig.Det råder ett slags kaos i vår värld. Men glöm inte som jag tjatat om förr att se o njuta av det lilla, inget är självklart, allt kan förändras så fort, så njut, njut av allt.
Ångra aldrig nåt som fått er att le.

Nemo...