lördag, januari 29, 2011

Bokat...

Melez

Har idag bokat allt inför resan till Krakow och Auschwitz/Birkenau.
Ska bli jäkligt intrressant o lärorikt att se detta irl och med nya minneskort så kommer det garanterat bil en väldig massa bilder, ska i detta fall även försöka sätta en mr personlig stil på dom så de inte bara tas rakt upp o ner.

Har även fått tag i en egen guide som hämtar/lämnar mig på hotellet samt är med mig hela dagen i lägren och lovat att jag kommer få riktigt bra o ovanliga bilder.
Lite surt att jag som i vanliga fall är rätt oblödig när det gäller historia nu läst ett dokumet på 20 sidor som fått mig att känna hat/avsky vilket hitills i mitt liv inte vart så bra, blir lätt att man vänder sånna kännslor till negativa saker o just nu vill jag nog mest klappa alla tyskar som finns på truten, visst 70 år har gått men att glömma o ännu mindre förlåta nej tack hell no!
fick iaf en kännsla att man nog ska ta det lungt med festandet i krakow ef en sån fotoresa o kännslorna kanske är lite ur ska jag säga "ur balans"
Men allt ska säkert gå bra och ser verkligen fram emot denna resa, inte mist för att få se krakow som ska vara ett av europas vackraste städer med bla slottet Wavel, god mat, god öl oc den lilla lokala vodkan ska vi väl smaka lite av iaf.

Ska väl ochså när jag ändå är på plats försöka få en inblick i den lite mörka polska magin, hmm hörde jag inte en fågel viska nåt om en viss syster lode som ligger just i krakow *s*

Sist ett kort tack
Morgonoga-för att jag får häva mig iväg på alla dessa stölleprov
LOT
Hotell Isabel
Pjotor
Sergeji
Natacha
Ordo mez..
Ordo merl..