lördag, januari 08, 2011

Let Them eat

Melez
Hemma med en skaplig förkylning, men på ett sett är det nog rätt bra, en stund i livet då man inte kan flänga runt o stressa utan bara ägna sig åt att va o på ett förståndigt sett bygga upp nya krafter.
Försöker ta det lite lungt va gällande det shamanska arbetet nu nån vecka ef de stora högtiderna.
Har testat och studerat lite olika infallsvinklar på ämnet nu och verkligen tänkt till.
Visst är det ibland lockande att köra på "Lodge" stilen o div sällskap men när allt kommer sin spets är det nog ändå den i min syn rena magin som gäller, ett fritt sinne, fria själar, egna ostyrda viljor.
Så jag ser fram emot att detta år vid flera olika tillfällen åter igen få fira högtiderna med folk som verkligen brinner och har en så stor plats i mitt sinne. Och till sist när gamla bekanta på många sett försvunnit o nya tagit vid är ordningen återställd.

Foto fronten då.
Jo det rullar på och det kommer plåtas en jäkla massa detta år oc nu ser man ju även att det rullar in lite pengar så nya gluggar kommer inskaffas, bakgrunder lika så.
till lika det magiska arbetet så träffar ja rätt folk nu så dörrar öppnas & det ena ger det andra så att säga.
hoppas även att plåtandet ska resultera i ett par nya "tok resor" självklart Ukraina igen och då två dygn i "Zonen" och tre i Kyiv. Vill ochså försöka få tid att ta en tripp till Krakow under försommaren.
Vill till sist tacka alla nya & gamla modeller, för att ni står ut med mina stölleprov.

Lev & Njut

Tack
Ordo m...
sh1ag.


"Even if is hurts is alright"