söndag, mars 07, 2010

......No Line On The Horizon......

Melez

Och som tillbörligt är så har man då levt ännu ett år i denna dimension. Att fylla år är verkligen inte min grej och på nåt sett så har just den dan en tendens till att inte bli å lyckad, så även detta år då man vaknar med jordens migrän, men ef ett gäng piller och mycket vila kom man på fötterna på kvällskvisten. men kan väl säga att på det stora hela så vart även den dagen ok.
Annars så har det varit mycket vardag med snöskottning o ved bärning men det är det vi kallar livet kan man tänka.

Annars är det full fart som vanligt, planerar va som ska göras och hinnas med i Kiev o gudarna ska veta att jag längtar så in i ..... att äntligen få komma dit. och är så tacksam att Kapten Rödskägg hänger med mig dit, lite nojjig för att nåt ska gå snett så som bilhaveri till flygpatsen, nåt strul med tillstånd o biljetter, pass, rån osv osv, kommer inte att kunna slapna av riktigt fören man är inne på Kozatzy och dan ef då man sitter i minibussen på väg mot vitrysska gränsen och "Zonen" men klart att allt går bra :)

På magifronten då.
Jo rullar på men har inte varit ute på vägarna riktigt så mycket som jag hoppats o velat men det kommer så snart det blir vår på riktigt. Kommer att tillbrina en del tid på Visings ö och det ser man verkligen fram emot.
Sen har vi ju äntligen vårblotet som snart stundar, vet inte var,vart el hur det kommer att firas men känner en otrolig abstinens att åter få blota, att åter få möta delar av "flocken" att tjoa tjöta, yla och extastrumma natten igenom medan mörkret utbyts mot morgon och ljus.
Kommer iaf att välja att blota med folk jag känner och älskar mn som sagt var o vart bestäms nog i sista stund. vet bara att det kommer bli underbart som vanligt :)

Nog om detta.
Lämnar er inte med nån lång tacklista denna gång utan säger enbart.

Tack för alla goa Gratulationer.
Älskar er.

Nemo...