fredag, januari 01, 2010

...............Use Your Illusion.........

Melez

Nytt år, nya erfarenheter.Det är med stor ödmjuk jag ser fram emot få ta del av det nya som komma ska.
Själva nyårsfirandet vart väldigt lungt, mådde rätt kass så man låg riktigt lågt, hummer, god mat och lite fyrverkeri skådning bara. Hadde iof en liten meditation o en mindre ceremoni men inget märkvärdigt.

Skulle ig gjort en liten sammanfattning på året som gått men insett att det skulle ta så otroligt lång tid så jag gör en liten lista :)

Minns med värme alla flygmässor och de bästa blir då.
Västerås, Gbg, Såtenäs, & Säve depå.
Vill i detta sammanhang särskilt tacka Jennie & Johan för support och allt du/ni ställt upp med, kommer aldrig glöma det starkaste kaffet i Västerås el Turkeys Meet, el vårat Lp i Göteborg.
Ochså tack linda på Gr8 ex. Hoppas se er många gånger året som kommer.

Med värme ochså i minnet mina Bröder & systar, all värme, all kärlek, alla Blot, träffar, alla man lärt känna och shamaniserat med detta år
Träffat så många genom shamaniserandet men en särskild tanke till alla jag blotat med vid solstånden & jämningarna. & inte minst Samhain.
Ett stort tack ochså för alla er som på ett utmärkt sett arrangerar dessa träffar. och inte minst alla som ställer upp med sovplats och mat när man flänger/far o trummar.

Året som kommer då.
Lovar att med oförminskad styrka fortsätta med träningen.
Försöka hinna med att plåta lite mera.
Kommer ochså att köra på med det shamanska ännu hårdare detta år, hoppas kunna deltaga vid de flesta storträffar som kommer. Kommer att visa mig på fler platser i landet o köra trumresor, hålla undervisning, leda Blot osv.

Önskar alla ett underbart nytt år.

.......Älskar er......

Nemo.