tisdag, juni 15, 2010

2 gånger motsol

Melez

Hoppar in en snabbis o visar mig o kraffsar ner en rad.
Hänt en del kul faktiskt, ögat läker hyffsat och det är med stor tilltro att jag lyckas rädda hornhinnan och att såren läker ut så att jag återigen kan använda linser igen.

Kommit igång med plåtningar nu igen, äntligen! Började med ett litet uppdrag på temat hästhoppning och en tävling i Vretstorp åt Kaia, och som sällskap och lite extra hjälp fick man även med "Puman" o "Kocken" . Men vädret var as med stark motsol så resultatet blev väl ok men knappt mer, en kul dag iaf med fin körning i Jaguaren med trevligt sällskap.

Sen äntligen i helgen, Militärens huvudflgdag med firande av Svenskt flyg i Linköping, 50 000 pers och kanonväder, tyvärr endel motljus där ochså men tar det med ro då jag fått den äran att besöka C-17 i cockpit o last utrymme.
Närmast planeras vad gäller flyg är om Viggen får tillstånd att flyga en helg i kära Göteborg och en heldag på Säve depå i augusti, naturligtvis med en galen utekväll på stan och god öl på Dancin dingo.

Planera för fullt nu när ögat åter igen funkar att ta tag i modellplåtningarna, hoppas att snart kunna omma till Arboga med omnejd och Karlsborg sen får vi se vad det blir.

Påmagifronten då. Jojag jobbar på även om jag inte setts ute på "fältet" på ett tag men det ska bli ändring på det ochså då det blir att flänga runt o trumma och prata lite runt om i landet, ser verkligen fram emot att få träffa alla köna männsiskor och inte minst delar av "flocken"

slutar i sedvanlig ordning med ett litet tack

Lastmästaren Lt Harry för visning av C-17.
Kaia för hästplåtningen.
Puman me dotter för hjälp och sällskap.
Guiden på Linköping för svar på alla frågor om DC 3an.