lördag, april 17, 2010

.....Mother Nature is a bitch....

Melez

Ahhh nu är undertecknad riktigt sne, orolig, och frustrerad, här har man suttit i säkert timmar o tjatat med mutkolvar och Ukrainare som inte pratar engelska, trasslat med resa, tillstånd, boende osv osv och när allt äntligen är klart o betalt så kommer en jäkla vulkan att hota att riskera hela drömresan. Fanskapet har inte haft utbrott på 200 år och nu!!!! och Arlanda har aldrig stått still i mer än några timmar pga väder osv men nu!!! Arg, besviken, är ordet.
Känns faktiskt extra tungt med tanke på att man har shamanismen som kall, man funderar ju på varför moder jord gör detta just nu? har man inte alltid satt henne i fokus? tillbett henne, dyrkat henne. ochså detta, frustrerad var ordet.

Nån sa att det kanske va bra att detta händer att det kanske inte är rätt tid att åka just det datumet att det kan va en varning på nåt sett. Njaaa fan så skeptisk.
Ok vi vet ju att det är otroliga ferkvenshöjningar på g och att moder jord kommer att skaka om oss hyffsat ett par år nu men iaf jag kan inte få ihop det just nu.

Jaja nog om detta, skönt att få skriva av sig lite och Vi ger oss inte Kapten Nemo och Kapten Röd Skägg kommer allt till Kiev inom en inte allt för avlägsen framtid.

Älskar er
Nemo..