måndag, februari 02, 2009

I Natt Dansar Makterna...

Melez vänner.

Var ett tag sen men har inte orkat el haft tid att raffsa ner nåt men nu är det iaf dax igen.
Jo det tråkiga först. Haft en förjävla tandvärk ett par dagar,"Vrång, o spottar o fräser som ena skääskjuten gävling" "läses på närkinska föresten" lördagskvällen var nästan outhärdlig men hoppas att det är på g att ge sig.

Annars så har det varit full rulle, jobbar på med en kollega som har trassel med det ena o det andra, ett intressant o omväxlande arbete som kommer ta tid o mycket energi men det är det värt helt klart.

Har ochså hunnit med att åka och hälsa på vackra Moa, en god vän som ochså är mycket duktig framför kameran, planerade lite foto och fikade o pratade skit om allt o inget.
"Tack för äppelpajen"

Och ikväll då. Jo fasen, ikväll ska det firas Imbolc, en ljusceremoni, firar att ljuset o värmen kommer tillbax "gudinnans uppvaknande, hennes återhämtnde ef att ha fött solguden vid yule"
Visst inte riktigt den högtid jag brukar hårdfira så det blir nog en rätt stillsam o ceremoni.
Så nää dax att ta sig en ducsh "ren till krop, själ, o handling ni vet" :)
Tända upp altaret, fixa brasan och sätta igång när det blivit kväll.
Kommer väl att säga några väl valda ord, sen sitta i stillhet o meditera, sedan en liten önske ceremoni. nja får se vad som händer, kommer iaf att ochså ha med Isis i denna ritual.
Tror att det kommer bli en intressant natt och att man kommer till jobbet trött men lycklig imorgon *s*

Ta hand om er.

Älskar er/Nemo...

1 Comments:

Blogger Prema said...

Hej
Jahaha,,, och snart dansar Makterna igen. Blir det nån tillställning inför vårdagsjämningen ???
Jämmer och elände jag vill dansa,dana och vila hos makterna,,, vette faan hur det ska gå till men,,, vårdagsjämningen ser jag fram emot. Mycket energi just nu,,, starkt och målinriktat,,,och min skalle är tydligen målet...
Prema

8:19 fm  

Skicka en kommentar

<< Home