lördag, januari 17, 2009

På olika plan...

Melez.

Lite tid över i stillhet så här kommer några nya rader.
Hmm konstigt men i vanliga fall brukar man va jävligt låg denna period på året, ni som känner mig vet att "Nemo" har en släng av vinter depp o bara hatar kyla, på "alla plan"
nää livet ska va varmt, passionerat o spännande, o se på fasen, livet ter sig på många sett just så nu iaf.
Visst man e ständigt pank men hjärtat är varmt o man har blivit "hungrig" igen, vill hoppa på så mycket men man måste ju hora för att få leva ochså.
Får många erbjudanden nu, plåtningar, shamaniserande, trumningar, erbjudan om att lära ut tekniker på div andliga plan. mm,mm.
Samt att man är ute mycket o flänger och far och träffar gött folk, det höjer ju ochså energier *s*

Har ochså fått erbjudan att sitta under intervjuvform o berätta om min lärlingsperiod till mitt shamanska arbete jag bedriver idag, mycket stolt o hedrad att det faktiskt finns folk som är beredd på att ta all den tid o energi att tom färdigställa en bok så småningom.
Kommer mer info om när det drar igång.

Så som sagt, det rullar på, veckan har bestått av jobb, möten men ochså sköna fikastunder, prat med goda vänner o faktiskt lite tid till stillhet,refletion o eftertanke. "mer sånt"
Och närmast kommande är att ta tag i nån massagekund, samt att köra en trumresa med ett annat par. Hadde velat plåta lite denna helg men tij fick man, får ta det senare.

Så vänner ha det gött o sköt om er, njut, det är faktiskt väldigt viktigt och för det mesta gratis. Njut av ALLt gött, mat, vackra ting, andra mäniskor, er själva.Njut av mörkret, njut av ljuset, värme, erotik, o sensualism, ja av livet helt enkelt.


Älskar er/Nemo...