söndag, november 09, 2008

Melez.

Har varit en konstig vecka, mycket nytt humöret har varit både upp o ner.
Har inte plåtat el varit i kontakt med klienter el viktigare möten under denna tiden men nu är det stabilare och nu kommer hungern igen, mycket har blivit uppskjutet så det finns att ta igen men ska försöka att skynda långsamt annars hamnar man väl där igen.

Konstig är den. Hösten allså, så mycket som förändras, en tid att stanna upp ett slag i tanke o handlig, mycket kännslor i omlopp vad gäller jobb, erbjudanden, karriär o inte minst relationer av div slag, och är man sen lite av "relationsanarkist" så blir det hela fan så mycket mer avancerat.
Gillar inte alls hösten men som sagt det gråa o mulna ger en tid till att reflektera över allt som är viktigt, att sålla i kännslor, tankar, värderingar osv.

Har idag iaf skördat den sista apianan, vart ca 20 buntar och en hel påse kvist, känns helt underbart att det gick att odla den här och det står fyra krukor välmående vitsalvior i fönstret som ska övervintras och sättas ut i vår. Längtar redan att få sätta igånd med odlandet igen.

Dax att dra vidare nu, vardagen pockar på uppmärksamhet o matlåda o plock gör sig inte självt, men sen hoppas jag kunna få lite tid att odla anden med en kundalini, och fortsatta studier inom bortglömda läror *s*

Ta hand om er.
Njut.
Upplev.


Kram Nemo...

2 Comments:

Blogger AnnaJohanna said...

Glömde ju fråga hur det är med lille missen?

7:22 em  
Anonymous Anonym said...

Jo tack hon mår bra nu igen, ful som stryk med rakad rygg o ett ärr men full fart.

Nemo

5:38 em  

Skicka en kommentar

<< Home