lördag, februari 11, 2006

Stackars Signe...

Melez.

Förutom lite avlopps trassel och en jäkla kyla så har det varit en riktigt god dag, pratade med grannen idag som sa att jag skulle få köpa ved av honom, är så glad då jag letat ef nån som vill sälja. Grattis föresten Bengt till friåret!.

Sen har vi haft turen att se rådjur vid tre tillfällen idag, funderar på att ta med kameran ut på en liten fotosafari i skogen imorgon. Annars så har det varit lungt på fotofronten i veckan, var ute o plåtade lite natur/kvällsbilder igår men annars lungt, fick till en månbld som blev rätt ok, lägger ut i slutet på bloggen.
Men som sagt, är riktigt fotosugen och är det nån som vill ställa sig framför linsen så hör av er.

Jo och nu till det roligaste idag, nya katten kom idag! har varit orolig ett bra tag att han skulle va rädd o bara sitta i ett hörn o skaka, tack o lov adde jag tvärfel om den saken, han ränner runt o leker o busar en tok, kommer att bli jätte bra detta bara stackars Signe som alltid varit enda katt i huset vant sig.
Tack Madde för katten! vi älskar han! han kommer att få det jätte bra här, en stor tomt o hela skogen att busa o jaga i, och som jag sagt flera gånger så vill du komma ut på en kopp så vet du var vi finns.

Hmm på magifronten är det en del på g men kommer att skriva lite mer om det i kommande bloggar.

Ha det gött o sköt om er där ute.

Kramar...