torsdag, juni 26, 2008

Man ska va som en iller i år!

Melez

Jobbar på som en iller som vanligt, för utom "vanligt" jobb så flängs det runt en hel del, blir mycket träffar så här års och jag försöker va med så gott jag kan, visst man försakar tyvärr endel vänner man saknar och skulle vilja träffa oftare men det blir ju lätt så tyvärr.

Längtar till semestern så det gör ont i kroppen nu, ska bli så gött att få mer tid till alla stölleprov och kunna helt ägna sig åt det man tycker om "suck"

På fotofronten er det fint ut, nytt underbart objektiv ett Canon 50mm 1,8, en helt underbar sak jag varmt rek alla som vill ha en grym glugg, hoppas kunna komma ut i helgen o testa det på riktigt.

Shamanism/magin då.
Jo det rullar på, mycket möten, träffar, osv nu, är underbarat att få komma ut och möta alla dessa folk o få delta i div verksamhet. Det som saknas är kanske nån att jobba mer tillsammans med, "flocken" är spridd över hela landet o även utomlands så det blir ju allt för sällan man träffar dom, nää nån som bor i närheten som kan hänga med lite då o då, kanske spontanshamnisera lite då o då voreså gött.

Jaja nog om det.

Älskar er.

Nemo...