onsdag, juni 11, 2008

Gråzoner...

Melez vänner.

Har hänt så mycket och jag har varit ite för upptagen för att ge mig tid att skriva nåt men nu sitter man här igen.
Jo det börjar rulla på ännu mer nu med jobb och div tokiga upptåg, visst det tar på krafterna att ränna runt så mycket och när man haft en vecka när man snittar ca 3-4 timmars sömn så undrar man hur fan man är funtad, är ju inte 18 längre så man undrar ju hur det kommer att sluta, men jag har ett intressant liv iaf.

Jo jobbar på med shamanismen som vanligt, har ochså tagit upp kundalinin igen, känns gött.
har fått en del intressanta erbjudanden här framöver, bla jobb i St-holm, Göteborg, Gränna, Karlstad, mm fårse vad man hinner med med det ska nog kunna betas av tids nog.
Närmast så här ska jag i helgen ut till stupan utanför Fellingsbro, ska bli så gött att komma dit igen, har verkligen längtat att få komma dit igen.
och på Onsdag bär det av till Caj för att va med på en liten trummkväll, ska ochså bli otroligt gött att få träffa vänner o fria själar man inte sett på länge.

På fotofronten rullar det ochså på.
Har i helgen plåtat en ny modell, inget allvarligt, vi tog en tur till Karlslund o knäppte ett gäng bilder.
Är helnöjd med resultatet men med fint väder och en vacker modell så brukar det bli ok bilder.
Så tack Carina för en trevlig dag, hoppas se dig framför linsen snart igen.

Ha det gött och sköt om er där ute nu, och tänk på som jag sagt så ofta att stanna upp o njut, särskilt nu när sommaren kommer och livet brukar visa sina vackraste sidor, passa på att "se" finns så otroligt mycket intressant o givande, ett leende, en blick, god mat, möten, mm. försök att låta själen va fri och lev här o nu.

"Gårdagen är bara en illusion och framtiden kommer att bli detsamma"

Älskar er.
Nemo...